Over Flexcraft Detaned

‘Gewoon lekker werken!’, is het motto binnen Flexcraft Detaned. Dat geldt voor onze eigen medewerkers en ook voor de ZZP-ers die we selecteren en inzetten. Vaklieden die positief, slagvaardig en professioneel zijn. Zo kunnen wij samen, juist in deze tijd, kwalitatief hoogwaardig werk blijven verrichten, met grip op de knip.

Flexcraft Detaned is actief in de sectoren Bouw en Techniek. Wij hebben een groot en variabel bestand aan ZZP-ers, die graag ingezet worden bij uitdagende opdrachten. En door onze jarenlange ervaring en vakkundige fieldmanagers zijn wij uitstekend in staat om de meest uiteenlopende projecten voor u uit te voeren.

Uw capaciteit parallel laten lopen aan uw werkaanbod, zo zouden we toch allemaal onze opdrachten willen uitvoeren? Wij hebben een groot en variabel bestand met meer dan 17.000 ZZP-ers, die graag via onze tussenkomst uitdagende opdrachten voor u uitvoeren. Wij selecteren niet alleen de juiste vaklieden voor u, we regelen ook alle administratieve, contractuele en juridische zaken. Alle opdrachten worden strikt uitgevoerd volgens de nieuwste DBA wetgeving rond zelfstandigen.

Op dit moment is het binnen de gehele technische branche belangrijk om flexibel te zijn. Daarom ondersteunt en adviseert Flexcraft Detaned bedrijven graag om het personeelsbestand flexibel te maken. Door bijvoorbeeld de begeleiding van medewerkers naar het zelfstandig ondernemerschap (ZZP) zorgen we ervoor dat de vaklieden aan het bedrijf verbonden blijven en flexibel kunnen worden ingezet.

“Binnen onze branches bestaan er zeer hoge cao-lonen, waardoor er lastig aan betaalbaar personeel is te komen. Tenminste dat roept iedereen steeds. Ik zie dat vaklieden wel betaalbaar zijn. De kunst is alleen te weten waar je ze vindt.” Menno Kloostra, Directeur Flexcraft Detaned.

Daarom kiezen opdrachtgevers voor Flexcraft Detaned!
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Contact

Flexcraft Detaned 
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

T: 010-4558054
F: 010-4218435
E: [email protected]

© Copyright 2019 Flexcraft Detaned B.V., All rights reserved.