Over Flexcraft Detaned

Wie zijn wij

‘Gewoon lekker werken!’, is het motto binnen Flexcraft Detaned. Dat geldt voor onze eigen medewerkers en ook voor de ZZP-ers die we selecteren en inzetten. Vaklieden die positief, slagvaardig en professioneel zijn. Zo kunnen wij samen, juist in deze tijd, kwalitatief hoogwaardig werk blijven verrichten, met grip op de knip.

Flexcraft Detaned is actief in de sectoren Bouw en Techniek. Wij hebben een groot en variabel bestand aan ZZP-ers, die graag ingezet worden bij uitdagende opdrachten. En door onze jarenlange ervaring en vakkundige fieldmanagers zijn wij uitstekend in staat om de meest uiteenlopende projecten voor u uit te voeren.

Flexcraft Detaned is onderdeel van Flexcraft Techniek. Samen voorzien we onze opdrachtgevers van professionals in de 

  • Bouw
  • Techniek
  • Schildersbranche
  • Industrie
  • Engineering

Dit doen we bij Detened met professionele ZZP'ers en bij Techniek met uitzendkrachten. Indien gewenst leiden we ook mensen op en leveren we de gewenste gereedschappen en PBM's.

Uw capaciteit parallel laten lopen aan uw werkaanbod, zo zouden we toch allemaal onze opdrachten willen uitvoeren? Wij hebben een groot en variabel bestand met bekende en ervaren ZZP-ers, die graag via onze tussenkomst uitdagende opdrachten voor u uitvoeren. Wij selecteren niet alleen de juiste vaklieden voor u, we regelen ook alle administratieve, contractuele en juridische zaken. Alle opdrachten worden strikt uitgevoerd volgens de nieuwste DBA wetgeving rond zelfstandigen. Op de bouw geven onze fieldmanagers persoonlijke begeleiding.

Actuele projecten
inAmsterdam
inRotterdam en Omstreken
inRidderkerk
inTot nadere order
inZoetermeer en Hardinxveld Giessendam
Alle projecten
Daarom kiezen opdrachtgevers voor Flexcraft Detaned!
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Contact

Flexcraft Detaned 
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

T: 010-4558054
F: 010-4218435
E: [email protected]

© Copyright 2020 Flexcraft Detaned B.V., All rights reserved.