ZZPayrolling

Natuurlijk wilt u werken met ZZP-ers welke door u zelf zijn geselecteerd en welke u ‘kent’. Echter brengt dit wel de nodige fiscale risico’s met zich mee. ZZPayrolling van Flexcraft Detaned is de dienstverlening die het voor u mogelijk maakt om risicoloos en zorgeloos met deze ZZP-ers te werken.

Flexcraft Detaned is erin geslaagd om als eerste intermediair een individuele modelovereenkomst Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie (DBA) sluitend en geaccordeerd te krijgen. Met deze door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst bent u, als relatie van Flexcraft Detaned, gevrijwaard van naheffingen omtrent de zogenoemde fictieve dienstbetrekking bij inhuur van zzp’ers.

Net als bij de totstandkoming aangaande de rechtskracht van de VAR-verklaring in 2004 en het in het leven roepen van een 088-telefoonnummer, waarmee de echtheid van de huidige Verklaring Arbeids Relatie gecontroleerd kan worden, is Flexcraft Detaned ook hier weer voorloper. Niet voor niets staat Flexcraft Detaned al bijna 15 jaar bekend als autoriteit daar waar het gaat om de inhuur van zzp’ers!

De Belastingdienst heeft Flexcraft Detaned gevraagd om de overeenkomst, welke in hun ogen een zeer goede en sluitende weergave is van de dienstverlening van intermediair Flexcraft Detaned, als voorbeeld te publiceren op de website Belastingdienst.nl. Een zeer groot compliment voor het team van Flexcraft  Detaned dat deze overeenkomst heeft gemaakt.

U kunt dus als relatie van Flexcraft Detaned ook met de nieuwe DBA wetgeving zorgeloos en met een gerust hart werken met ZZP-ers via Flexcraft Detaned

Daarom ZZPayrolling

  • Wij nemen u de administratieve werkzaamheden en juridische aspecten rond werken met ZZP-ers geheel uit handen
  • Detaned is al bijna 15 jaar een autoriteit op het gebeid van wet en regelgeving omtrent het werken met ZZP-ers
  • Als eerste intermediair DBA proof 
  • Wij kunnen ZZPayrolling aanbieden aan bedrijven uit alle sectoren, ook buiten de bouwnijverheid 
  • U profiteert van vrijwaring van fiscale aansprakelijkheid omtrent het werken met ZZP-ers
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Contact

Flexcraft Detaned 
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

T: 010-4558054
F: 010-4218435
E: info@detaned.nl

Aangesloten bij Bovib
onderdeel van Flexcraft Group
© Copyright 2017 Flexcraft Detaned B.V., All rights reserved.
Flexcraft Techniek gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.