ZZP -ers

Bij Flexcraft Detaned staat de ZZP-er op nummer 1

Meer over ZZP-ers

Detaned geeft de maatschappij graag iets terug

Daarom hebben wij de Detaned Foundation opgericht, met Sparta trainer Alex Pastoor als ambassadeur en voetballer Daan Bovenberg en acteur Mark van Eeuwen als actief beschermheren.

Meer over de Detaned Foundation

Er is altijd werk voor gemotiveerde vakmensen!

Dagelijks werken honderden zzp'ers in de bouw en techniek via Flexcraft Detaned aan fantastische projecten

Bekijk onze vacatures

Snel zoeken

freelance opdrachten bouw Den Haag

Een waardevolle kracht, dat ben jij voor Detaned. Jij als ZZP’er krijg bij Detaned namelijk diverse freelance opdrachten bouw Den Haag waar jij met een ervaren team samen aan het werk gaat. Je collega’s zorgen ervoor dat jij je talenten kunt ontplooien en verder kunt leren en groeien. Freelance opdrachten bouw Den Haag Jij als ZZP’er kent de voordelen van je positie goed. Freelance opdrachten bouw Den Haag zijn uitdagend, interessant én je hebt meer voordelen dan nadelen. Je bent constant aan het werk in een levendige omgeving en hebt minder te maken met de onzekerheid van vaste banen in de bouw. Je kunt een selectie maken van de bedrijven waar je voor werkt. Je stelt zelf je eigen tarief vast en weet op deze manier wat je waard bent in het vak.Deel je agenda zelf in


Voordat je begint met je freelance opdrachten in de bouw Rotterdam, kijk je samen in je agenda met Detaned. Detaned waardeert jou als een flexibele medewerker en denkt met je mee. Je deelt je eigen werktijden in. Boeiende freelance opdrachten bouw Den Haag vind je in overvloed bij Detaned. Als werknemer ben jij hun nummer 1.
Geen administratieve problemen Soms is het lastig om je administratie goed bij te houden als ZZP’er. Je inkomsten en werkschema liggen in je eigen handen. Detaned zorgt ervoor dat je goed wordt geïnformeerd over je administratieve afhandelingen en betalingen. Dit scheelt je op den duur tijd, waardoor je plaats hebt voor leuke bezigheden.Freelance opdrachten bouw Den Haag naar jouw interesse


Klaar met leren, dat zal je nooit zijn als je bij Detaned terecht komt. Diverse trainingen en opleidingen worden je aangeboden zodat je kunt blijven werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Terwijl je bezig bent met een van de freelance opdrachten in de bouw Rotterdam, kun je blijven leren. Terwijl je bij Detaned in dienst bent, werk je constant aan jouw kennis van het vak.Projecten die slagen!


Als je freelance opdrachten bouw Den Haag aan neemt, ben je bezig met de veiligheid van deze projecten. Dat is logisch. Tijdens de projecten van Detaned werk je nauw samen met ervaren projectleiders die alle problemen kunnen voorzien en oplossen. Elk project wordt goed afgerond dankzij jouw professionele houding en jullie samenwerking.Waarom werken voor ‘Detaned’

:
- Wij zetten je in bij interessante projecten die aansluiten op jouw wensen. - Wij willen dat jij je kunt blijven ontwikkelen en bieden daarom extra trainingen en opleidingen - Bij ons ben je als ZZP-er nummer 1 - Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken om de administratieve afhandeling van jouw werk en om je betalingen - Bij ons werk je altijd met ervaren projectbegeleiders en veiligheid staat voorop - Bij ons werk je altijd samen in een team met andere ervaren vaklieden

Ben je ZZP-er en geïnteresseerd in uitdagende projecten? Meld je dan nu aan voor onze Jobalert en ontvang ons actuele werkaanbod.

Job Search Agent
Maak een Job Search Agent en ontvang nieuwe vacatures per e-mail.

Nieuws
31-1-2017 14:15
Pinterest is alweer-een-nieuw-social-medium . Pur sang is het plaatjes op je eigen prikbord pagina plaatsen, die van andere leuk vinden en andermans plaatjes op jouw prikbord overnemen. Maar met deze uitleg doe ik Pinterest toch iets tekort.
30-1-2017 11:11
Passieve kandidaten zijn een hot topic in recruitment. Het vinden van passieve kandidaten is voor fanatieke boolean searchers zoals ik een koud kunstje.
Wij mogen werken voor
Basro B.V.
Zondervan Groep
Assa Abloy
Complex

Meer opdrachtgevers

Daarom kiezen opdrachtgevers voor Flexcraft Detaned!
Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Contact

Flexcraft Detaned 
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

T: 010-4558054
F: 010-4218435
E: [email protected]

Aangesloten bij Bovib
onderdeel van Flexcraft Group
© Copyright 2019 Flexcraft Detaned B.V., All rights reserved.