Daarom Flexcraft Detaned

Uw capaciteit parallel laten lopen aan uw werkaanbod, zo zouden we toch allemaal onze opdrachten willen uitvoeren? Wij hebben een groot en variabel bestand met meer dan 17.000 ZZP-ers, die graag via onze bemiddeling uitdagende opdrachten voor u uitvoeren. Wij selecteren niet alleen de juiste vaklieden voor u, we regelen ook alle administratieve, contractuele en juridische zaken. Alle opdrachten worden strikt uitgevoerd volgens de wetgeving rond zelfstandigen.

Op dit moment is het binnen de gehele bouwnijverheid belangrijk om flexibel te zijn. Daarom ondersteunt en adviseert Flexcraft Detaned bedrijven graag om het personeelsbestand flexibel te maken. Door bijvoorbeeld de begeleiding van medewerkers naar een (tijdelijk) zelfstandig ondernemerschap (ZZP) zorgen we ervoor dat de vaklieden aan het bedrijf verbonden blijven en flexibel kunnen worden ingezet.

“Binnen onze branches bestaan er zeer hoge cao-lonen, waardoor er lastig aan betaalbaar personeel is te komen…Tenminste dat roept iedereen steeds. Ik zie dat vaklieden wel betaalbaar zijn. De kunst is alleen te weten waar je ze vindt.” Menno Kloostra, Directeur Flexcraft Detaned

Het voordeel van ZZP-ers

Door de zeer hoge cao-lonen van personeel in vaste dienst, is het tegenwoordig vaak voordeliger om een ZZP-er in te huren. U kunt wel gebruik maken van de expertise van een zelfstandige, maar hoeft geen loonheffingen etc af te dragen. Ook zijn er geen verzuimkosten indien de ZZP-er ziek is.

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief.
Contact

Flexcraft Detaned 
Anthonetta Kuijlstraat 49B
3066 GS Rotterdam

T: 010-4558054
F: 010-4218435
E: [email protected]

Aangesloten bij Bovib
onderdeel van Flexcraft Group
© Copyright 2019 Flexcraft Detaned B.V., All rights reserved.